Bemutatkozás

Cégünk 2012-ben alakult, akkor még azzal a fő céllal, hogy üzletviteli és vezetési tanácsadással járuljon hozzá a hazai vezetők és vállalkozásaik sikeréhez. A tanácsadás ma is jelentős részét képezi tevékenységünknek, de emellett, válaszolva ügyfeleink szükségleteire, előtérbe került a munkaszervezetek kommunikációs rendszerének elemzése és fejlesztése, kommunikációs profiljuk kialakítása, különféle céges rendezvények és konferenciák megtervezése, lebonyolítása és kommunikációja.

Az elmúlt években számos kisebb és nagyobb céggel dolgoztunk együtt, így komoly referenciára tettünk szert egyebek mellett a sajtókommunikáció, a rendezvény (első sorban konferencia) szervezés, az arculat kialakítás, valamint a munkaszervezetek belső- és külső kommunikációs koncepciójának kialakítása terén.

Tevékenységeink első sorban az alábbi ügyfélszükségletekre válaszolnak:

  • Szervezeten belüli kommunikációs problémák és hiányosságok, mint pl. vezetői döntések transzparenciájának hiánya, szintek közötti kommunikációs nehézségek, javaslattételi kultúra hiánya, gyakori információtorzulás, formális és informális kommunikáció aránytalanságai, belső kommunikációs információs rendszer hiánya
  • Külső kommunikációval kapcsolatos problémák és hiányosságok, mint pl. egységes és letisztult céges kommunikáció hiánya, kiforratlan arculat, marketingkommunikációs koncepció hiánya – átgondolatlan sajtómegjelenések és reklámok, PR tevékenység hiánya vagy átgondolatlan működése, ügyfélszolgálati kommunikációs problémák, ügyfél-elégedettség monitorozásának hiánya
  • Kisebb és nagyobb volumenű céges rendezvények, konferenciák szervezése és lebonyolítása a tervezéstől a népszerűsítésen át a lebonyolításig, vagy akár a hatáselemzésig

Legfontosabb értékünk a hozzáértésünk, amely több éves szakmai tapasztalattal egészül ki, így ügyfeleink nem „próbababák”, bevált sztenderdek szerint, kipróbált módszerekkel fejlesztjük a ránk bízott vállalkozásokat. Ezzel együtt megbízóinknak attól sem kell tartaniuk, hogy valamilyen sablonba akarjuk beilleszteni őket, mert számunkra minden ügyfél tabula rasa, teljesen egyedileg, teljes odaadással foglalkozunk minden ránk bízott szervezettel és rendezvénnyel.
Hiszünk a változás pozitív erejében, abban, hogy egy vállalkozásnak állandó mozgásban kell maradnia, ha sikereket szeretne elérni. Ehhez pedig folyamatos fejlesztésre és innovációra van szükség nem csak a vezetőség, de a munkatársak részéről is. Számunkra nagyra becsült értéket képvisel minden fejlődni akaró és fejlődni képes munkaszervezet, és különösen értékesnek tartjuk a hiányosságaikat felismerő és azok felszámolásán munkálkodó vezetőket, valamint a fejlődési lehetőségeket jutalomként, nem pedig szükséges rosszként megélő munkatársakat.
Hiszünk a kommunikáció mindenhatóságában, és abban, hogy a jól működő szervezeti és külső kommunikáció pozitív irányba befolyásolja a vállalkozás piaci sikerét, képes növelni a bevételeket, az ügyfél-elégedettséget és fokozza a munkatársak lojalitását a cég felé.

Nem csak a tanácsadás és a kommunikáció fejlesztése a szívügyünk, hanem a rendezvényszervezés is. Számunkra a tökéletes rendezvény nem egy eszménykép, hanem az elérendő és ügyfeleink visszajelzései alapján mondhatjuk, rendre el is ért, sőt, gyakran meghaladott cél.

Egy olyan jövőn munkálkodunk, amelyben a változásra és nem az állandóságra rendezkedünk be, ehhez pedig szorosan kapcsolódik a folyamatos fejlődési és jobbítási vágy. Ha ez a jövő az Ön számára is szimpatikus, építsük együtt, keressen meg minket és legyen az ügyfelünk!